به گزارش مشرق، امیررضا واعظ آشتیانی درباره تلاشهای وزارت ورزش و جوانان برای واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: چه بخواهیم و چه نخواهیم باید این دو باشگاه خصوصی شوند اما به چه قیمتی؟ زمان و شرایط واگذاری نکات حائز اهمیتی است. نکته مهم این است که برای واگذاری یک یک مجموعه، سازمان یا باشگاه شاخصههایی تعریف شده و یکی از این شاخصهها سوددهی در سه سال متوالی است.
وی افزود: باشگاههایی که بدهیهای آنچنانی و مشکلات اقتصادی زیادی دارند و نمیتوان به راحتی واگذار کرد. البته آقایان میگویند بلد هستیم چه کار کنیم و میخواهیم در بازار فرابورس کارهایی انجام بدهیم. ما هم میگوییم تمام این حرفها درست، اما چرا شفافسازی نکرده و پاسخگو نیستید.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تصریح کرد: شفاف به مردم بگوئید میخواهیم دو باشگاه را با این روشها وارد بورس کنیم. واگذاری در بازار بورس، سرمایه و هر ادبیاتی که فقط خود آقایان بلد هستند، سر جای خود، اما روشنگری و شفافسازی هم لازم است. مدام میگویند میخواهیم 10 درصد سرخابیها را وارد بورس کنیم، اما از سوی دیگر کارشناسان بورس و صاحبنظران درباره این موضوع با اما و اگر حرف میزنند.
آشتیانی تصریح کرد: مدتی قبل به رئیس وقت سازمان خصوصیسازی گفتیم راه قانونی را بروید تا در آینده دچار بازخواست نشوید. نباید تحت فشار دولت قرار بگیرید، زیرا با این اقدام باید جواب پس بدهید. باور من این است که تمام مسائل درباره واگذاری استقلال و پرسپولیس شفاف مطرح کنند.
بیشتر بخوانید:
اسناد سرخابیها برای خصوصیسازی باید راستیآزمایی شود
وی ادامه داد: آقایان میگویند میخواهیم 10 درصد سهام را واگذار کنیم. چگونه امکان دارد در باشگاههای زیانده، فرد حقیقی یا حقوقی در پایان سال مالی انتفاع کسب کنند؟ وقتی میخواهید سهام یک شرکت را بخرید، وضعیت تولید و درآمد آن در تابلوی بورس شفاف مشخص شده است تا با کمترین ریسک بتوان سهام آن را خریداری کرد، اما اکنون آقایان میخواهند هندوانه دربسته را در اختیار خریداران سهام قرار بدهند.
قائم مقام اسبق سازمان تربیت بدنی درباره اینکه برخی مسئولان وزارت ورزش مدعی هستند نیازی نیست مردم به شکل کامل در جریان واگذاری باشند، توضیح داد: مگر چنین چیزی امکان دارد؟ این چه تدبیری است و چرا نباید شفافسازی شود؟ قرار بود آقایان با یک تدبیر راهکار را به مردم نشان بدهند. افرادی که چنین مطالبی مطرح میکنند، وقتی این طرف میز بیایند خودشان طلبکار خواهند شد، اما وقتی در سوی دیگر میز هستند اینگونه پاسخ میدهند.
آشتیانی درباره اینکه آیا امکان دارد افرادی که اکنون دنبال واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس هستند در دولت آینده به عنوان منتقد این اقدام ظاهر شوند، پاسخ داد: آقایان میخواهند به هر قیمتی شده این کار را انجام بدهند و با خود میگویند هر عیب و ایرادی هم وجود داشته باشد، سال آینده که ما در دولت نیستیم پاسخگو باشیم. چالشهای آن برای دولت آینده بماند و خودش پاسخگوی تبعات این اقدامات باشد.
وی در گفت و گو با برنامه آفساید رادیو جوان افزود: با این مدیرانی که برای مجموعه استقلال و پرسپولیس به کار گرفتهاند چگونه خریداران سهام میتوانند تقاضای سود داشته باشند. سلطانیفر سال آینده وزیر نیست که پاسخگو باشد بلکه باید جواب این اقدام را افراد دیگری بدهند. به نظر من این چالش یک رفتار کاملا سیاسی است و تدبیر و امیدی پشت آن نیست.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره اینکه برخیها میگویند منتقدان وزارت ورزش دنبال چوب لای چرخ گذاشتن واگذاری سرخابیها و رسیدن به منافع شخصی هستند، گفت: ما مثل آقایان منفعتی نداریم و بیتدبیر هم نیستیم. اگر انتقادی هم میکنیم، آقایان شجاعت داشته باشند و در برنامه رادیویی و تلویزیونی با ما مناظره کنند. اگر شهامت و دانش دارند با ما مناظره کنند. مدعی هستند ما منفعتطلب هستیم. در صورت برگزاری مناظره نشان خواهیم داد اگر ما منفعتطلب هستیم، این آقایان هیچ چیزی بلد نیستند.