نیمه نخست دیدار تیمهای نساجی و استقلال(تاج) ایران با تساوی به پایان رسید.
به گزارش استقلال نیوز، تیمهای نساجی مازندران و استقلال ایران(تاج) در دیدار خود از هفته بیست و یکم لیگ برتر فصل 1401/1402 از ساعت 15:00 امروز(سه شنبه 9 اسفند 1401) در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر و باحضور صددرصدی هواداران نساجی با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ترکیب نساجی: علیرضا حقیقی، حامد شیری، امیرمهدی جانملکی، سعید بیگی، سیداحمد موسوی، علی داوران، مهرداد عبدی، ایوب کلانتری، فرزاد زامهران، صابر حردانی و کریم اسلامی.
ترکیب استقلال(تاج): سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، عارف غلامی، جعفر سلمانی، کوین یامگا، روزبه چشمی، سعید مهری، آرش رضاوند، مهدی قایدی، محمد محبی و ارسلان مطهری.
دقیقه 3:ارسال محمد محبی به ارسلان مطهری رسید که ضربه سر این بازیکن به تیر دروازه نساجی برخورد کرد.
دقیقه 5: شوت محبی در محوطه جریمه نساجی را علیرضا رضایی به کرنر فرستاد.
دقیقه 13: استقلالیها که نبض بازی را در اختیار داشتند برای چهارمین بار صاحب کرنر شدند. در این لحظه توپ ارسالی آبیپوشان ضربه سر داسیلوا را به همراه داشت، اما توپ او به تیر دروازه برخورد کرد تا شاگردان ساپینتو در زدن توپ به تیر دروازه دَبِل کنند.
دقیقه 18: مهرداد عبدی از نساجی با کارت زرد جریمه شد.
دقیقه 21: نفوذ یامگا و پاس او به مطهری موقعیتی خطرناک برای استقلال ایجاد کرد، اما ضربه مهاجم آبیپوشان در چارچوب نبود.
دقیقه 26: ارسال توپ به محوطه جریمه استقلال میرفت با ضربه سر کریم اسلامی همراه شود که توپ به مهاجم نساجی نرسید.
دقیقه 34: شوت آرش رضاوند با فاصله کمی از بالای دروازه حقیقی به بیرون رفت.
دقیقه 35: کوین یامگا با خطایی که انجام داد کارت زرد داور را مقابل خود دید.
دقیقه 43: سعید مهری پس از توپگیری عالی آن را ارسال کرد و در شرایطی که مطهری بدون مزاحم میتوانست گلزنی کند با بیدقتی فرصت را از دست داد.
دقیقه 1+45: سوت پایان نیمه نخست با تساوی بدون گل.
مطالب مرتبط:
هفته بیست و یکم لیگ برتر/ ترکیب تیم فوتبال استقلال مقابل نساجی؛ تلاش برای جا نماندن از کورس در شمال!
داوران هفته بیست و یکم لیگ برتر 01/02 مشخص شدند؛ داور اهل تهران قاضی دیدار نساجی و استقلال!