مرگ بر این فوتبال زشت/ افتضاحی زائیده ترس

سرویس ورزش مشرق - نتایج رقم خورده در دو دیدار حساس هفته بیست و پنجم لیگ برتر بین تیم‌های تراکتور و استقلال همچنین پرسپولیس و سپاهان در تهران و رد و بدل نشدن هیچ گلی ظرف ۱۸۰ دقیقه فوتبال بین تیم های اول تا چهارم صدر جدولی کشورمان می‌تواند پیامدهای نگران کننده‌ای برای تیم ملی فوتبال کشورمان داشته باشد.

این در حالی است که ملی پوشان ایران در خرداد ماه باید در دوره بعدی مسابقات مقدماتی جام جهانی به مصاف تیم‌های ازبکستان و هنگ کنگ بروند اما شاکله اصلی این تیم که از مجموع بازیکنان تیم‌های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در رده اول تا چهارم جدول رده‌بندی لیگ برتر جا گرفته‌اند ظرف ۱۸۰ دقیقه تلاش هیچ فوتبال زیبایی به نمایش نگذاشته و حتی یک بار هم دروازه یکدیگر را باز نکردند.

در شرایطی که این هفته‌ها مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به مراحل نهایی خود رسیده و حساسیت در اوج خود به سر می‌برد مروری بر مسابقات مرحله یک چهارم نهایی مشخص می‌کند فوتبال در سطح قاره سبز تا چه اندازه نسبت به کشورمان متفاوت برگزار می‌شود.

مرگ بر این فوتبال زشت/ افتضاحی زائیده ترس

رد و بدل شدن ۲۸ گل در دو هفته مسابقات رفت و برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین تیم های رئال مادرید و منچسترسیتی، پاری سن ژرمن و بارسلونا، اتلتیکو مادرید و دورتموند همچنین دیدار تیم های آرسنال و بایرن مونیخ نیز ثابت می کند بطور میانگین ۷ گل در هر مسابقه زده شده تا تماشاگر از دیدن فوتبال لذت ببرد حال اینکه تبریزی‌ها، تهرانی‌ها، اصفهانی‌ها و جمعیت بزرگی از علاقمندان به فوتبال این تیمها در سراسر کشور از تماشای دو دیدار تراکتور - استقلال و پرسپولیس - سپاهان نه تنها لذت نبردند بلکه معتقد بودند آنهایی که این دو بازی را ندیدند بیشتر لذت برده‌اند. هواداری که دو ساعت از زندگی اش را صرف تماشای چنین فوتبالی می کند در واقع وقت گرانبهایش را از بین برده تا شاهد فوتبالی باشد که حیات یا مرگ آن هیچ فرقی با هم ندارند.

مرگ بر این فوتبال زشت/ افتضاحی زائیده ترس

بازی محتاطانه، ترس از حمله کردن و خالی شدن محوطه جریمه، راضی بودن به تساوی و هراس از نباختن برای از دست نرفتن موقعیت شغلی همگی پیامدهای متزلزل بودن صندلی نیمکت مربیگری در تیم‌های لیگ برتری ایران است. موضوعی که باعث شده شجاعت و شهامت نزد مربیان جوانی همچون جواد نکونام، حمید مطهری و امثالهم از بین برود. هرچند که تازه واردهایی همچون سعید دقیقی ها هنوز به این مرحله نرسیده اند و فوتبالی که تیم های تحت امرشان(مانند شمس آذر قزورین) به نمایش می گذارند شادابی لازم را دارد.

اما با نگاهی به لیگ کشورهای همسایه از جمله عربستان هم می‌توان دریافت به رغم نزدیک شدن به هفته‌های پایانی و حساسیت رقابت‌ها در شبه جزیره عربستان مسابقات تیم‌های مطرح و بالای جدولی نیز با رد و بدل شدن تعداد گل‌های قابل توجه و اجرای تاکتیک‌های تهاجمی به پایان می‌رسد.

مرگ بر این فوتبال زشت/ افتضاحی زائیده ترس

نمونه بارز این قبیل مسابقات حساس در سطح بالای لیگ‌های اروپایی دیدار یکشنبه دوم اردیبهشت ماه بین تیم‌های رئال مادرید و بارسلونا یا همان ال کلاسیکوی معروف بود که با رد و بدل شدن ۵ گل و پیروزی ۳ بر ۲ تیم رئال مادرید به پایان رسید.

این شرایط در لیگ برتر انگلیس به وضوح به چشم می‌خورد که هرچه مسابقات حساس‌تر می‌شود بازی‌ها پرگل‌تر و هیجانی‌تر به پایان می‌رسد.

گرچه مقایسه رقابت‌های لیگ برتر انگلیس با لیگ برتر فوتبال کشورمان یک قیاس مع‌الفارق است اما قطعاً تیمی که می‌خواهد قهرمان شود در شبی که رکورد پرتماشاگرترین دیدار این فصل خود را با حضور هوادارانش می‌زند چطور می‌تواند در طول ۹۰ دقیقه چنین فوتبالی را مقابل سپاهان به نمایش بگذارد.

متاسفانه در دو دیدار ۹۰ دقیقه‌ای تبریز و تهران تعداد موقعیت‌های گل به قدری کم بود که مروری بر خلاصه بازی برای تماشای دقایق حساس این دو دیدار شاید بیشتر از ۱ تا ۲ دقیقه زمان نبرد.

اما نقطه تاسف بارتر این است که حاشیه‌ و درگیری‌های حاکم بر این دو دیدار به ویژه دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در تهران به مراتب از اتفاقات درون زمین و خلق موقعیت روی دروازه‌های یکدیگر بیشتر بود تا مشخص شود دست‌اندرکاران فوتبال باشگاهی در کشورمان بیشتر از متن به حاشیه فوتبال می‌پردازند.

Adblock test (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

کرمانی‌مقدم: بازی پرسپولیس و سپاهان خسته‌کننده و بی‌روح بود

پ مه 2 , 2024
به گزارش مشرق، مرتضی کرمانی مقدم، درباره بازی پرسپولیس و سپاهان اظهار کرد: دو بازی استقلال و پرسپولیس و سپاهان هر دو خسته کننده و تماشا پسند نبود. سپاهان از ابتدای بازی طوری بازی می کرد که به دنبال نتیجه مساوی این دیدار بود، تمام روزنه ها را بسته بود و...