به گزارش مشرق، سکوت عجیب فدراسیون فوتبال در قبال حذف محتمل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا نشان دهنده این واقعیت است که مسئولان فدراسیون فوتبال چندان بیتمایل به حذف این دو باشگاه از چرخه لیگ قهرمانان آسیا نیستند.
البته قبلتر هم مشاوران رئیس فدراسیون فوتبال تلویحاً به این موضوع اشاره کرده بودند، اما این بار به دلیل نگرانی از حمله هواداران دو باشگاه به نظر میآید سیاست سکوت به عنوان کلیدیترین خط مشی مدیریت فوتبال انتخاب شده تا به این ترتیب میزان انتقادات به فدراسیون فوتبال کاهش پیدا کند و همه چیز به سمت دولت و وزارت ورزش و جوانان سوق داده شود.
عزیزیخادم که خود را در برزخی بزرگ میدید و دیگر توان مقابله با منتقدان را نداشت و حتی صدای انتقادها از داخل هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز به وضوح میشنید، تصمیم گرفت با برپایی نشست روسای هیئتهای فوتبال سراسر کشور در یکی از گرانقیمتترین هتلهای نصف جهان به نوعی بستر تعامل با آنها را فراهم سازد تا چنانچه کسی به سمت برگزاری مجمع فوقالعاده رفت آقای رئیس پیش از هرگونه بحران، یارگیری لازم را انجام داده باشد، در حالی که همزمان با این برنامه هدفمند، نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا به سئول جنوبی رسیده بود که اگر اتفاقی رخ ندهد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از گردونه رقابتهای آسیایی حذف خواهند شد.
اما عزیزیخادم همانطور که نسبت به حضور سرمربی تیم المپیک با پیراهن منتقش به پرچم رژیم جعلی صهیونیستی واکنشی نشان نداد، این بار نیز در خصوص این موضوع سکوت پیشه کرد تا به این ترتیب هواداران ناراضی دو باشگاه را به سمت دولت و وزارت ورزش و جوانان سوق دهد!
بیشتر بخوانید:
ماجرای تذاکرات AFC به سرخابیها چه بود؟/ ۴۷۱ صفحه ایراد از پرسپولیس، ۴۲۰ صفحه از استقلال
عزیزیخادم و مشاورانش خوب میدانستند این ماجرا میتواند به نوعی نجات بخش آنها باشد، چون در صورت حذف استقلال و پرسپولیس از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا دیگر کسی به سراغ مشکلات موجود در ساختار مدیریت فوتبال نخواهد رفت؛ موضوع خوبان عالم به دست فراموشی سپرده میشود و از طرفی دیگر کسی پیگیر ماجرای حضور مهدی مهدویکیا در بازی جنجالی نخواهد شد.
اما برخلاف تصور رئیس فدراسیون و همفکرانش باید اعضای کمیته استیناف صدور مجوز حرفهای در اسرع وقت به مردم توضیح دهند که اگر موضوع به این شکل بود چگونه هفته گذشته داریوش مصطفوی همه چیز را گل و بلبل نشان داد و شوی تبلیغاتی آنها در حضور دوربینهای تلویزیونی و عکاسان و خبرنگاران رسانههای گروهی به چه ترتیبی بود؟
البته که از همان جلسه استارت این ماجرا زده شد و مصطفوی مدعی شد اگر مشکلی پیش بیاید باید هواداران فوتبال متوجه شوند که دولت کارشکنی کرده وگرنه مجموعه مدیریتی فدراسیون فوتبال به شکل تمام و کمال وظیفه خود را انجام داده است؛ در صورتی که برخی قطعات این پازل با ادعای رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفهای همخوانی ندارد و شائبه بهرهبرداری سیاسی از این اظهارات به نظر میآید.
با این حال همچنان رئیس فدراسیون فوتبال در قبال مسالهای به این مهمی سکوت اختیار کرده تا ابهامات در این خصوص به شکل بیسابقهای افزایش پیدا کند و این سوال از سوی کارشناسان حقوقی، فوتبال و اجتماعی مطرح شود که آیا سکوت عزیزیخادم به این معناست که آقای رئیس تلاش دارد مرز عصبانیت هواداران را تا بالاترین حد ممکن برساند که علاقمندان به این دو تیم مستقیماً واکنش نشان دهند و دست به رفتارهای احساسی بزنند؟
قطعاً نهادهای نظارتی و بالادستی تمام رفتارهای موجود در این اتفاقات را به خوبی رصد میکنند و در صورت تداوم این سوء استفادهها از فضای موجود با خاطیان برخورد خواهند کرد.