در حالی که هواداران استقلال از کمبود زمان برای رسیدگی به مشکلات تیمشان در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند نمایندگان مجلس وعده سر خرمن می دهند.
به گزارش استقلال نیوز، تجمع وسیع هواداران تیم استقلال در مقابل مجلس شورای اسلامی از ساعت 11 امروز برگزار شد و هواداران استقلال خواهان ورود سریع نمایندگان به کثافت کاری ها و لجن بازی های وزارت ورزش در اداره باشگاه بزرگ استقلال شدند.
قاضی زاده هاشمی نماینده نریمان و سرخس در گفتگو با میزان در خصوص این تجمع وعده های پوشالی داد که در ادامه می خوانید:
*صدای هواداران استقلال را شنیدیم
صدای هواداران استقلال را شنیدیم و همینجا اعلام میکنم که هفته آینده با اینکه نمایندگان مجلس برای حضور در حوزههای انتخابیه خود در تعطیلات هستند، کمیته تربیت بدنی و ورزش مجلس جلسهای فوقالعاده را در این زمینه برگزار خواهد کرد.
* هفته بعد مشکل استقلال را رسیدگی می کنیم
در این جلسه قطعا از مسئولان کانونهای هواداری استقلال، پیشکسوتان سابق و فعلی این تیم و مدیران وزارت ورزش و جوانان دعوت خواهیم کرد تا به مسائل این تیم به شکل ویژه پرداخته شود. هواداران استقلال نگران نباشند، چون به شکل جدی اتفاقات اخیر در این تیم را زیر ذره بین داریم و قطعا بهترین تصمیمها گرفته خواهد شد.
به گزارش استقلال نیوز، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون ورزش در حالی وعده رسیدگی در هفته بعد را به هواداران استقلال داده است که طی چند روز آینده آبی ها اگر نتواند مشکلات وسیع پیش آمده این باشگاه را رفع کنند از لیگ قهرمانان فصل بعد محروم و پنجره نقل انتقالاتی این تیم برای یک فصل کاملا بسته خواهد شد!
بهتر است این نمایش های پوچ را تمام کرده و سریعا با استیضاح مسبب اصلی ناکامی های استقلال ( وزیر ورزش و جوانان ) آرامش را به تیم های لیگ برتری هدیه کنند.
مطالب مرتبط:
تجمع گسترده هواداران استقلال/ فریاد چند هزار نفری علیه وزیر خائن؛ بهارستان جایگاه 8 آبی ها!