به گفته مسئول کمیته صدور مجوز حرفه ای نامه AFC خطاب به باشگاه پیروزی بوده است و باشگاههای دیگر زیاد نباید نگران باشند
به گزارش استقلال نیوز، داریوش مصطفوی، عضو کمیته صدور مجوز حرفه ای که در برنامه های صبح بخیر تهران شبکه 5 حضور پیدا کرده بود با تایید اینکه تخلف اصلی توسط مدیران باشگاه پیروزی صورت گرفته است احتمال حذف این باشگاه را زیادتر از دیگر نمایندگان کشورمان دانست!
با این وضع اگر استقلال نیز در کنار این باشگاه از فصل جدید لیگ قهرمانان کنار گذاشته شود به احتمال فراوان با درخواست آقایان پاسوز تخلفات تیم دُردانه پایتخت خواهد شد.
دیشب نیز دکتر سمیعی معاون حقوقی باشگاه استقلال با تایید پاسوز شدن استقلال گفت فعلا بهتر است سکوت کنیم تا تصمیم AFC مشخص شود.
امیدواریم وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ جواب قانع کنندهای برای این خیانت بزرگ به میلیونها استقلالی داشته باشند.
مطالب مرتبط:
فریب بازی رسانهای سرخها را نخوریم؛ آنها دنبال شریک برای خود هستند