مدافع تیم فوتبال استقلال(تاج) در نشست خبری پیش از بازی با الهلال گفت: ما نماینده ایران هستیم و امیدوارم فردا از حق مردم کشورمان دفاع کنیم.
به گزارش استقلال نیوز، سیاوش یزدانی مدافع تیم فوتبال استقلال(تاج) در نشست خبری پیش از دیدار استقلال و الهلال عربستان، صحبت هایی را عنوان کرد که در ادامه می خوانید:
* دیدار استقلال و الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا؟
خیلی خوشحال هستم که با استقلال در این مرحله حضور دارم. این برای من یک انگیزه و تجربه خوب است.
فردا با یکی از تیم های بزرگ آسیا بازی داریم و این بازی به ال کلاسیکوی آسیا معروف است. ما از یک گروه خیلی سخت در مرحله مقدماتی صعود کردیم و با کلی انگیزه و اراده در امارات حضور داریم.چند بازیکن اصلی و با تجربه که در مرحله قبل حضور داشتند را از دست دادیم اما یکسری بازیکن جدید به ما اضافه شدند. متاسفانه لیگ ما هنوز شروع نشده و هنوز آماده نیستیم اما این مسائل دلیل نمی شود که موفق نشویم. ما نماینده ایران هستیم و امیدوارم فردا از حق مردم کشورمان دفاع کنیم.
* چرا بازیکنان بزرگ این تیم در تیم ملی فوتبال به صورت فیکس بازی نمی کنند؟
تیم ملی ایران بازیکنان خیلی بزرگی دارد.اکثر بازیکنان ملی پوش ایران لژیونر هستند. من بعد از یک مصدومیت طولانی و بعد از حدود یک سال به تیم ملی دعوت شدم و منطق می گوید در این شرایط نتوانم بازی کنم، بازی کردن من به نظر سرمربی بر می گردد. هر بازیکنی دوست دارد برای تیم ملی کشورش بازی کند و من هم دوست دارم نماینده خوبی از استقلال در تیم ملی باشم.
مطالب مرتبط:
مرحله گروهی ACL2021/ استرس و هیجان با طعم شیرین صعود؛ گروه مرگ برای استقلال معنا ندارد
مرحله گروهی ACL2021/ فرهاد مجیدی: برای صعود همه چیز دست خودمان است؛ بلدم بازیکنانم را آماده بازی کنم