پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: برگزار نشدن دیدار سپاهان و پرسپولیس به دیگر مدعیان قهرمانی در لیگ برتر ضربه زد.
به گزارش استقلال نیوز، علیرضا اکبرپور پیشکسوت استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار استقلال و گلگهر که با شکست آبیپوشان همراه شد، صحبت هایی کرد که در ادامه می خوانید:
* شکست استقلال مقابل گل گهر؟
این بازی تقریباً یکطرفه بود و استقلال از لحاظ مالکیت توپ و ایجاد موقعیت گل تیم برتر میدان بود. متأسفانه بدشانسی مانع از برد استقلال شد و گلگهر فقط روی یک موقعیت به گل رسید. استقلال به هیچ عنوان مستحق باخت در این بازی نبود.
* مدیرعاملی علی فتحاللهزاده در باشگاه استقلال؟
استقلال در این دو ماه با مشکلات مدیریتی مواجه بود و حاشیههای زیادی هم ایجاد شد. فکر میکنم اگر فتحاللهزاده زودتر در این پُست قرار میگرفت اوضاع الان بهتر بود. خیلی از مشکلات باعث رفتن استراماچونی شد و مجیدی هم در بدترین شرایط تیم را تحویل گرفت، حتی استقلال از لحاظ بدنی هم با مشکل مواجه شده بود، ولی با این حال بعد از رفتن استراماچونی، استقلال نتایج بدی نگرفت.
* آیا استقلال هنوز شانس قهرمانی دارد؟
در فوتبال چیزی قابل پیشبینی نیست و استقلال هنوز هم شانس دارد، ولی با این شرایطی که پیش آمد کار استقلال هم سخت شد. برگزار نشدن دیدار سپاهان و پرسپولیس به دیگر مدعیان قهرمانی ضربه زد و این موضوع در نهایت باعث شد تا پرسپولیس برنده بازی اعلام شود و اختلاف این تیم با سپاهان به 10 امتیاز برسد.
مطالب مرتبط:
آغاز به کار رسمی سرپرست جدید باشگاه استقلال/ علی فتح الله زاده قول ستاره سوم را داد
هفته بیست و یکم لیگ برتر/ مهندسی لیگ تکمیل شد؛ گل گهر، استقلال خسته و پر مشکل را برد!