پس از شکست استقلال مقابل تراکتور هیچ کدام از اعضای کادرفنی پاسخگوی هواداران استقلال و اهالی رسانه نشدند.
به گزارش استقلال نیوز، فرهاد مجیدی سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران همچون هفته های گذشته پاسخگوی خبرنگاران و هواداران فوتبال نشد و در اقدامی عجیب از حضور دستیارانش در کنفرانس خبری نیز جلوگیری کرد.
اینکه شکست استقلال با حواشی پیش آمده در هفته گذشته برای کادرفنی استقلال سخت و غیرقابل تحمل بود شکی نیست اما بزرگترین دلیل حرفه ای نبودن و پخته نبودن سرمربی استقلال همین رفتارهای دور از انتظار است.
قرار نیست پس از این بازی تمام کاسه و کوزه های شکست را بر سر سرمربی شکسته و خود را آرام کنیم اما واقعیت ماجرا این است که فرهاد مجیدی با وجود تمامی محبوبیتی که در بین هواداران دارد برای نیمکت استقلال آن پختگی کافی را ندارد.
کادرفنی باید پاسخگوی هوادار باشد و با اعلام دلایل شکست هوادار را آگاه کند اما در قانون سرمربی فعلی چیزی به عنوان پاسخگویی وجود ندارد و فرهاد مجیدی بیشتر فضای مجازی و صفحه شخصی را برای اطلاع رسانی در نظر می گیرد.
امروز استقلال باخت آن هم در روزی که شایسته شکست نبود و تیم حریف با یک بازی کثیف و دور از اخلاق ورزشی سه امتیاز بازی را کسب و جام قهرمانی را بالای سر برد اما تمامی مسئولیت این شکست با سرمربی استقلال است.
نکته تلخ ماجرا این است که بحث مذاکره سعادتمند با استراماچونی اگر حقیقت هم داشت بهتر بود سرمربی استقلال کمی سکوت اختیار می کرد تا بازی فینال به پایان برسد اما متاسفانه کادرفنی فعلی نشان داد زمان سکوت را هیچگاه بلد نبود.
مطالب مرتبط:
فینال جام حذفی/ استقلال قربانی حماقت سعادتمند و مجیدی؛ بنیادیفر، فوتبال بحرینی و جامی کثیف..